Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wereldcafé – Over stigma’s

20 juni, 2023 @ 19:30 - 22:00

Stigma’s zijn negatieve labels die mensen opgeplakt krijgen en van invloed zijn op hoe we onszelf en anderen zien. Het kan belemmerend zijn, zowel voor degenen die ermee te maken hebben als voor hun naasten. Bovendien kunnen bepaalde wetten en regels stigmatiserend werken en de rechten van mensen in gevaar brengen.

Bewustwording is de eerste stap om stigma’s te doorbreken en een inclusieve samenleving te bevorderen. Doe mee en deel jouw ideeën over hoe we samen kunnen werken en leven zonder labels.

Op 20 juni om 19:00 vindt ons evenement plaats op Hogeschool Windesheim. We nodigen je uit voor een inspirerende avond vol informatie en discussie. We willen een omgeving creëren waarin we van elkaar kunnen leren en samen kunnen werken aan een destigmatiserende samenleving.

Toegangskaartjes voor dit evenement zijn gratis, omdat we iedereen de kans willen geven om deel te nemen. Kom en sluit je aan bij ons, want samen kunnen we het verschil maken.

Laten we samen streven naar een wereld waarin stigma’s geen rol spelen. Meld je nu aan voor ons evenement “Destigmatisering: Samen Leven en Werken zonder Labels” op 20 juni. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze bijzondere avond!

Bestel je tickets HIER.

Gegevens

Datum:
20 juni, 2023
Tijd:
19:30 - 22:00
Site:
https://ketikotizwolle.nl/events/wereldcafe-inclusie/

Locatie

Hogeschool Windesheim
Campus 2
Zwolle, 8017 CA
+ Google Maps